La Tradillibreria comença a voltar per Catalunya amb llibres de cultura tradicional catalana.

Foto: Cedida per Tradillibreria

Com es pot deduir pel nom, la Tradillibreria és una llibreria especialitzada en llibres de cultura tradicional i popular del nostre país. L’impulsor d’aquesta idea va ser Lluís Marmi, un mestre d’educació primària i llibreter de Tona, per fer més accessibles a la ciutadania els llibres que fomenten la cultura tradicional catalana.

Com podem llegir en la seva web, sovint aquests llibres són difícils de trobar en llibreries i fins i tot a les biblioteques i ara gràcies a una llibreria muntada en un remolc anomenat Tradi-truc, recorreran Catalunya amb uns 600 llibres. En ella no només es poden comprar llibres, sinó també ofereixen assessorament i potencien accions de difusió per fer arribar aquesta temàtica de llibres al públic general que té interès amb la cultura tradicional catalana.

La Tradi-truc va ser una idea molt pensada des de fa dos anys i finançada per donacions a través d’un procés de crowfounding. Gràcies a ella en Lluís i el seu equip podran ser presents en moltes fires, mercats i festes de Catalunya, com ho han fet fins ara amb paradetes fixes apropant els llibres al poble. Si voleu saber on serà cada setmana, podeu consultar el seu Facebook  👉  https://www.facebook.com/tradillibreria.

Tags: Tradi-truc, Tradillibreria

Notícies semblants: