Els millors moments de la celebració dels Campions de Lliga – Visca el Barça!

Foto: Twitter FC Barcelona – @FCBarcelona_cat

Ahir a la nit a Cornellà el Barça es va proclamar campió de lliga quan falten quatre jornades per acabar la temporada i amb 14 punts d’avantatge amb el Real Madrid. El partit contra l’Espanyol va acabar amb el resultat de 2-4, amb gols marcats per Puado i Joselu per part de l’Espanyol i Lewandowski, Baldé i Koundé per part del Barça.

La nota trista del partit va ser quan va finalitzar i els jugadors blaugranes, vestits ahir de groc amb la senyera, van fer una rotllana de celebració al mig del camp i un centenar d’aficionats pericos van saltar al camp amb no masses bones intencions. Els jugadors i tècnics del Barça van haver de sortir corrent cap als vestidors on van continuar la celebració. 👇

Joan Laporta va baixar al vestuari per afegir-se a la festa de celebració de la 27a lliga del FC Barcelona i va acabar dutxat amb cava. Els aficionats blaugranes, com sempre, van celebrar la victòria del seu equip a Canaletes fins a les dues de la matinada, sense cap incident destacable.

Avui a partir de les 6 de la tarda els dos equips de futbol, masculí i femení, faran la clàssica rua per la ciutat, sortiran del Camp Nou i acabaran a l’Arc del Triomf. Potser també veurem a Gerard Piqué participant de la rua, ja que encara que va marxar a mitja temporada, també es pot apuntar aquest títol en el seu palmarès.

Felicitats, nois i noies del Barça.

Enhorabona, Campions i Campiones!

Pel que fa a l’Espanyol, amb la derrota d’ahir es posa penúltim en la classificació amb 31 punts, a un pas del descens, si no guanya part dels 12 punts que li queden per disputar. Veurem també si li cau alguna sanció per la invasió del camp ahir, que podria ser fins i tot el tancament del camp que l’obligaria a jugar fora de casa algun dels 4 partits que queden.

 

Tags: BARÇA, campions

Notícies semblants: