La furgoneta de campanya de Trias circula contra direcció per la plaça de les Glòries de Barcelona


Amb totes les obres que té en marxa el consistori dirigit per Ada Colau, no és d’estranyar que molts conductors es facin embolics al circular per Barcelona. Fa uns dies les xarxes socials anaven plenes de comentaris sobre el nou semàfor per a ciclistes ubicat a la Ronda Sant Pere i batejat per La Vanguardia com a semàfor Tetris, ja que consta de 16 pantalles que indiquen sis direccions diferents. Millor que explicar-ho, veiem com funciona 👇

Ahir la regidora d’ERC, Rosa Suriñach, va publicar un vídeo al seu perfil de Twitter on es podia veure com la furgoneta de campanya de Xavier Trias circula marxa enrere davant d’un autobús, perquè s’havia ficat contra direcció en la plaça de les Glòries. No és d’estranyar, ja que la plaça està totalment aixecada i la circulació és caòtica. La regidora d’ERC va aprofitar la curiosa situació per comentar: “Ho tenim clar: el transport públic avança quan Trias va enrere”.

Molts han estat els comentaris a les xarxes socials sobre aquest vídeo, fins i tot el perfil de Twitter del programa Polònia de TV3 publica: “Amb el tramvia no li hauria passat”. Recordem que durant aquesta campanya de les eleccions a l’Ajuntament de Barcelona que se celebraran el pròxim 28 de maig, Xavier Trias s’ha mostrat contrari a la connexió del tramvia per la Diagonal i la seva intenció és paralitzar les obres, si resulta el candidat guanyador i pot formar govern.

Tags: Semàfor tetris, Trias

Notícies semblants: