Una espectacular fuita d’aigua a Pedralbes obliga a tallar la Diagonal de Barcelona


Al voltant de les sis del matí d’avui, s’ha produït una espectacular fuita d’aigua a l’avinguda Pedralbes de Barcelona en la confluència amb el passeig de Manuel Girona, que ha obligat a tallar algun tram de l’avinguda Diagonal. També es veuen afectades diverses línies d’autobús amb unes 13 parades anul·lades.

L’aigua ha començat a sortir amb força pel clavegueram de l’avinguda Pedralbes, arribant fins a la Diagonal, aixecant part del paviment, trencant les llambordes, algun arbre i semàfor caiguts i diverses motos afectades.

A hores d’ara no se sap quan es podrà restablir la circulació que està tallada a l’avinguda Pedralbes entre passeig Manuel Girona i plaça Pius XXII  i l’avinguda Diagonal, lateral muntanya, entre c del Capitán Arenas i pl. Pius XXII,  cosa que complica l’entrada i sortida de Barcelona en aquests moments d’hora punta. Aigües de Barcelona ha anunciat que la reparació es pot demorar. No s’ha hagut de tallar el subministrament a les cases de la zona, simplement han baixat una mica la pressió.

 

Tags: barelona, Fuita aigua, Pedralbes

Notícies semblants: