Rosalia reacciona contra un raper, per publicar unes fotos seves manipulades, on apareix nua.


El passat dilluns el raper sevillà Juan Manuel Cortés Reyes, de nom artístic JC Reyes, va pujar als seus stories d’Instagram unes fotos de Rosalia en la que apareix nua de cintura amunt, amb unes emoticones als mugrons, per evitar que la xarxa social les censurés. En ella es podia llegir “El millor que veureu avui”.

El raper havia agafat dues fotografies de l’Instagram de Rosalia, en una d’elles apareix amb una brusa amb l’escot una mica obert, l’altre amb biquini i les va manipular per treure-li la roba i afegir uns pits que no corresponen a la cantant catalana.

Després de totes les crítiques rebudes a les xarxes socials, Rosalia ha volgut contestar-li al raper a través de les xarxes socials. “El cos d’una dona no és propietat pública, no és una mercaderia per a la teva estratègia de màrqueting. Aquestes fotos estaven editades i vas crear una falsa narrativa al voltant, quan ni et conec. Existeix una cosa anomenada consentiment i tots als que us va semblar graciós o plausible espero de cor que un dia aprengueu que veniu d’una dona, que les dones som sagrades i que se’ns ha de respectar, bye“.

“Anar a buscar clout [fama] faltant el respecte i sexualitzant a algú és un tipus de violència i fa fàstic, però fer-lo per 4 plays de més, el que dona és pena”.

Recordem que a diferència dels posts d’Instagram els stories són publicacions que s’esborren a les 24 hores, pel que les fotos de la polèmica ja han desaparegut. El raper sevillà ha publicat un vídeo al seu perfil de Twitter en el que no reconeix que hagi manipulat les fotos, sinó que insinua que hi ha hagut alguna cosa entre ell i la cantant de Sant Esteve de Sesrovires. Diu que són fotos que ella li ha enviat a ell, cosa que Rosalia desmenteix, perquè ni el coneix.

Tags: raper, Rosalia

Notícies semblants: