Un diari francès assegura que Messi podria tornar al Barça fitxant per l’Inter de Miami


Segons el diari francès, L’Equipe, Lionel Messi podria tornar a can Barça la temporada que ve si fitxa per l’Inter de Miami. Si Messi fitxa per l’equip nord-americà, aquest estaria disposat a cedir-lo al Barça per un període d’entre 6 i 18 mesos. L’Equipe diu que sembla que hi ha bones relacions entre els dos clubs que estarien d’acord en aquesta estratègia i per Messi seria una oportunitat de continuar jugant al més alt nivell del futbol europeu fins a la Copa Amèrica del 2024, per després acabar la seva carrera com a jugador als Estats Units.

D’aquesta manera el Barça tindria solucionat el problema del Fair Play financer que pràcticament li impedeix fitxar al millor jugador del món i potser de la història del futbol. De moment Messi no s’ha pronunciat, encara que tot apunta que la setmana vinent, quan ja haurà acabat la lliga francesa, prendrà una decisió. Recordem que també té una oferta de l’Aràbia Saudita per 1.400 milions d’euros en dues temporades i una tercera opcional.

A finals d’abril es va donar la notícia que Leo Messi i Antonella Rocuzzo, haurien fet la reserva de la matrícula dels seus tres fills a la British School of Barcelona, l’escola on anaven abans de marxar a París. Això no vol dir res, simplement que ho volen tenir tot previst per si tornen a Barcelona, però potser, sí que indica la seva voluntat de tornar.

Us agradaria que Messi tornés al Barça?

 

Tags: BARÇA, Messi

Notícies semblants: