Els missatges de Guardiola, Iniesta i Messi a Sergio Busquets en el seu comiat del Barça.

Ahir a la tarda el Camp Nou acomiadava a Sergio Busquets que el pròxim cap de setmana jugarà el seu últim partit amb el Barça. Amb un improvisat plató enmig del Camp Nou i els convidats asseguts en sofàs, Sergio Busquets acompanyat de la seva família deia adeu al club on ha desenvolupat la seva carrera esportiva durant divuit anys.

Busquets, fill del porter del Barça, Carlos Busquets, va arribar a les categories inferiors del Barça amb 17 anys i amb 20, Guardiola el fa debutar en el primer equip jugant un partit contra el Racing de Santander, quedant empatats a un gol. Aquell mateix any acaba sent una de les peces importants de l’equip que guanya el triplet, amb Guardiola a la banqueta, Iniesta al centre del camp i Messi de davanter.

Aquests tres companys que no han pogut estar presents en el comiat d’ahir al Camp Nou, van voler enviar-li un missatge a través d’un vídeo gravat des d’on actualment estan treballant.

Guardiola des de Manchester: “T’espero a les banquetes i et guanyaré”  👇

Messi des de París: “T’estimo molt, Busi”.  👇

Iniesta des del Japó: “Moltes felicitats, especialment pel llegat que deixes”  👇

Les paraules de Sergio Busquets (Busi) en el seu comiat del Barça  👇 

Tags: BARÇA, Busquets

Notícies semblants: