Suspès el partit Catalunya-Mali que suposava el comiat de Bojan Krkić

Foto: Twitter Bojan Krkic @BoKrkic

La Federació catalana de futbol ha emès un comunicat anunciant que el partit que havien de disputar el pròxim dijous a Lleida la selecció catalana i la de Mali, s’ha suspès per causes alienes a la institució. La causa ha estat la renúncia de la Federació de Mali. Aquest partit també suposava el comiat de Bojan Krkić.

La Federació maliana al·lega motius de força major, de moment sense justificar ni haver donat cap explicació al respecte. La Federació catalana ha posat en mans de la seva assessoria jurídica el cas, per demanar responsabilitats a la Federació africana, per l’incompliment dels seus compromisos amb Catalunya. També han comunicat a la companyia d’assegurances on tenen contractada una pòlissa de cancel·lació d’esdeveniments, per tal de poder cobrar la indemnització i així poder tornar els diners de les entrades que ja tenien venudes i recuperar les despeses realitzades.

En el comunicat, la federació catalana demana disculpes per la suspensió: “Lamentant i expressant un profund sentiment de desolació per la situació, pel perjudici que comporta a tots els nivells, la Federació Catalana de Futbol agraeix la implicació i compromís mostrats fins a la data per tots els agents implicats en l’organització del partit. Alhora, expressa les seves disculpes públiques adreçades a institucions, el Lleida Esportiu, Bojan Krkic, la resta de jugadors, proveïdors, patrocinadors i públic en general.”

 

Tags: Bojan, Catalunya-Mali

Notícies semblants: