🔵 🔴  FELICITATS, CAMPIONES! Ja tenim la segona Champions del Barça femení.


El FC Barcelona continua fent història aconseguint avui la segona Champions, en vèncer al Wolfsburg a Eindhoven per 3-2, amb dos gols de Patri Guijarro i un de Fridolina Rolfö. Aquesta és la tercera final que jugaven les noies del Barça en quatre anys, guanyant la primera copa de Champions l’any 2021 en la final disputada contra el Chelsea.

Campiones de Lliga i ara de Champions, però malauradament aquesta temporada no han pogut obtenir el triplet per haver estat eliminades de la Copa de la Reina per alineació indeguda en el partit d’octaus de finals contra l’Osasuna.

Alexia Putellas ha pogut jugar els últims minuts del partit, després de 10 mesos fora de joc per la greu lesió que va patir la temporada passada, durant la concentració de la Selecció Espanyola de cara a l’Eurocopa d’Anglaterra.

Més de 8.000 aficionats del Barça han omplert les grades de l’estadi PSV Stadium d’Eindhoven als Països Baixos.

 

Tags: Barça femení

Notícies semblants: