Messi ja s’ha decidit per l’Inter de Miami i no tornarà al Barça

Sembla que Leo Messi no vol esperar a veure si el Barça pot solucionar el seu problema amb el ‘Fair Play’ financer i ja s’ha decidit per fitxar per l’Inter de Miami. Encara que falta la signatura del contracte formal, Messi ja hauria pres la decisió de marxar als Estats Units.

Davant que el Barça no el podia inscriure ara pels seus problemes financers, Messi ha estat valorant les altres opcions que tenia des de l’Aràbia i dels Estats Units i finalment s’ha decidit per Miami. La família Messi volia tornar a Barcelona, principalment pels seus fills, ja que sembla que un d’ells no s’havia adaptat bé a París i ara també tenien por que li passés el mateix lluny de Barcelona, amb l’avantatge que a Miami es parla força el castellà, cosa que facilitarà la integració dels nens.

Leo no ha volgut esperar i que passés el mateix que fa dos anys, quan ell confiat en la renovació per part del Barça, al final va haver de marxar a París, de pressa i corrent. També ha descartat l’oferta de l’Aràbia perquè vol competir on tingui opcions de jugar la Copa Amèrica de l’any vinent i això al país asiàtic era impossible.

Tags: BARÇA, Leo Messi

Notícies semblants: