Les declaracions de Messi i el comunicat del Barça, després de la marxa de l’argentí a Miami


Ahir a la nit Leo Messi va concedir una entrevista a Mundo Deportivo en la que va explicar les raons de la seva decisió de marxar a l’Inter de Miami. Leo afirma que el seu desig era tornar al Barça, però el club li demanava més temps per poder inscriure’l i ell no ha volgut esperar com va fer ara fa dos anys.

El que sí que tenia clar era que si no tornava a Barcelona deixaria el futbol europeu. Escoltem-lo. 👇

Ara que un nou capítol de la història de Messi i el Barça ha acabat, el FC Barcelona ha emès un comunicat on diuen que respecten la decisió del jugador i que el club i el pare de Leo Messi, treballaran conjuntament per preparar el gran homenatge que es mereix el millor jugador de la història del futbol mundial. 👇

“Dilluns passat, dia 5, Jorge Messi, pare i representant del futbolista, va traslladar al president del Club, Joan Laporta, la decisió del jugador de fitxar per l’Inter de Miami, tot i tenir una proposta presentada pel Barça davant la voluntat expressada tant pel FC Barcelona com per Lionel Messi de tornar a vestir de blaugrana.

El president Laporta va entendre i respectar la decisió presa per Messi de voler competir en un campionat amb menys exigències i més allunyat del focus i la pressió a la qual ha estat sotmès en els darrers anys.

Tant Joan Laporta com Jorge Messi també es van emplaçar a treballar conjuntament per promoure un gran homenatge del barcelonisme a un futbolista que ha estat, és i serà sempre estimat pel Barça”.

Tags: BARÇA, Messi

Notícies semblants: