FESTES

Emocionant cant dels Segadors sota una estelada republicana a la Patum de Berga

Aquesta setmana Berga celebra la seva festa més gran, la Patum i com ja és tradicional, la plaça de Sant Pere s’omple de gent per cantar el nostre himne nacional, Els Segadors. Com cada any una enorme estelada reivindicant una República Catalana, baixava l’escalinata de l’església de Santa Eulàlia, mentre la gent cantava i es podien sentir crits d’independència.

Aquest ha estat el primer any, després de la pandèmia, que s’ha pogut celebrar la festa sense cap restricció per la Covid-19. Avui arriba a la seva fi, amb la Patum de Lluïment i la Patum completa a la plaça de Sant Pere.

En acabar la missa de les 10:30 del matí, es farà la Patum de Lluïment amb la Cobla Ciutat de Berga i a les 21:30 de la nit la plaça de Sant Pere acollirà la Patum completa, també a càrrec de la Cobla Ciutat de Berga.

Veiem algunes imatges 👇

 

 

Tags: La Patum

Notícies semblants: