ACTUALITAT

Xantal Llavina parla de com han estat aquests sis mesos de quimioteràpia.


El desembre passat la periodista Xantal Llavina anunciava que havia de deixar temporalment la ràdio i la televisió a causa d’un càncer de mama que li van detectar. Ara a través de les xarxes socials ha anunciat que ha acabat les sessions de quimioteràpia, 16 sessions, amb moments dolents i moments bons, com ella mateixa defineix, és un Draghon Khan“.

La periodista de 47 anys que té una filla amb Quim Masferrer, ara que el tumor s’ha reduït, haurà de sotmetre’s a una intervenció quirúrgica la primera setmana de juliol. Encara que la parella està separada, en Quim sempre ha estat al seu costat en aquests moments tan durs per a ella i li escriu aquestes paraules:

Som-hi!!!
👏👏👏👏
Ja queda molt poquet!!!💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Ets molt valenta!!!
💜💜💜💜

La Xantal aprofita per donar les gràcies a metges i infermeres que l’han cuidat durant aquest procés de sis mesos de tractament.


La que també ha estat al seu costat i li ha donat forces per superar aquesta etapa de la seva vida, ha estat la seva filla Xantal de vuit anys i ella li agraeix amb aquestes paraules: “Un dia vaig somiar que vivíem dins d’un gelat gegant on només passaven coses bones. Ella: el sentiment més potent que visc a la vida des de fa vuit anys. El que has fet aquests darrers mesos ha estat brutal. T’estimo filla!!! Gràcies per tant!!!”

També aprofita per parlar de la caiguda del cabell per la quimioteràpia, problema tan important, sobretot per les dones i que ella ha optat per la perruca i la gorra. “El 9 de gener em va caure tot el cabell i aquest efecte secundari fa mal emocionalment a les dones, marxa una part de tu. He optat, en el meu cas, per la perruca i la gorra més vegades que sense. Cadascú és molt personal com es vol veure. Veure’t cada dia al mirall sense cabell és dur. Cadascú ha de triar el que li senti millor”.

Malgrat la seva elecció, s’atreveix a publicar una foto sense perruca ni gorra.

Tags: Càncer, Quim Masferrer, Xantal Llavina

Notícies semblants: