ACTUALITAT

Les Millors Coques de Sant Joan del 2023. Aquí t’expliquem on trobar-les?

Com cada any quan arriben aquestes dates es fa el tradicional Concurs per triar les Millors Coques de Sant Joan. Aquest any s’han establert cinc categories: Coca tradicional, Coca de Crema i pinyons, Coca de Xocolata, Coca de Llardons i Coca Creativa.

La competició en la qual van participar més de 250 coques, es va celebrar el passat 30 de maig l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona, amb el suport del Gremi de Flequers. Un jurat format per professionals del pa i la pastisseria van triar les millors coques d’aquest any.

Les Millors Coques de Sant Joan 2023

🍪 Coca Tradicional: Fleca Rovira de Santa Agnès de Malanyanes, al Vallès Oriental, amb punt de venda també a Cardedeu.


🍪 Coca de Crema i pinyons: Fleca Santacreu de Viladecans, al Baix Llobregat.


🍪 Coca de Xocolata: La Pastisseria de Barcelona.


🍪 Coca de Llardons: Forn i Pastisseria El Racó de Granollers, al Vallès Oriental.


🍪 Coca Creativa: Montserrat Forners de Barcelona.

Per tal d’evitar el malbaratem alimentari, part de les coques elaborades durant la celebració del concurs van ser donades al Banc d’Aliments de Barcelona, a través de DISA Sant Josep Oriol de Barcelona.

Tags: concurs, Coques de Sant Joan

Notícies semblants: