ACTUALITAT

Els membres de les meses electorals del 23-J tindran una entrada gratis a Port Aventura


Quan el president del govern central, Pedro Sánchez, va tenir la fantàstica idea de convocar unes eleccions en ple període vacacional, segur que no va tenir en compte que molts treballadors i treballadores ja tenien acordades les vacances amb les seves empreses i potser programat algun viatge. Tan sols es podran alliberar d’acudir a les meses electorals, si el viatge el tenien reservat abans de la convocatòria d’eleccions, abans del 28 de maig passat o es compleix algun dels motius legals que justifiquin l’absència.

Per a compensar a tots els que el 23 de juliol, hauran d’estar tot el dia a una mesa electoral, Port Aventura ha engegat una campanya sota el hashtag #queemtoquimesa i regalarà una entrada a aquelles persones que estiguin obligades a estar en una mesa electoral. Més de mig milió de persones (presidents, vocals i suplents) hauran de treballar tot el dia, però a canvi podran entrar gratis a Port Aventura.

Per a sol·licitar l’entrada tan sols hauran de presentar la citació oficial de nomenament de president, vocal o suplent de mesa electoral abans del 23 de juliol al següent correu electrònic quemetoquemesa@portaventura.es. “PortAventura World endolceix el tràngol amb una entrada gratis per a tots els designats”, és el lema de la campanya.

Tags: Eleccions, Entrades gratis

Notícies semblants: