ACTUALITAT

Un home mor en llençar-se a una foguera de Sant Joan a Catalunya


Ahir a la nit cap a un quart d’onze de la nit, quan tot el poble de Gimenells i el Pla de la Font, al Segrià estava reunit al voltant d’una foguera celebrant la revetlla de Sant Joan, un home d’uns trenta anys va morir després de caure dins la foguera. Segons declaracions de l’alcalde de la població, podria tractar-se d’un suïcidi, ja que tot apunta que l’home hauria entrat voluntàriament dins la foguera. Segons publica Segre Premiun, l’home tenia antecedents suïcides i pel que sembla ahir a la nit es trobava en estat ebri.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar dotacions dels Bombers de la Generalitat que van apagar la foguera amb celeritat i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), però malauradament, no van poder fer res per salvar a la víctima. Els Mossos d’Esquadra han obert la corresponent investigació.

En aquells moments gran part de la població estaven al voltant de la foguera, entre ells molts infants, que van haver de veure com l’home cremava dins el foc. L’alcalde avança que segurament hauran de rebre tractament psicològic per superar aquest esdeveniment.

Tags: foguera, Incendi, Morts, sant joan

Notícies semblants: