Ahir al vespre es va veure una estranya estela sobre el cel de Catalunya. 

Foto: Twitter @jcapitalone

Ahir al vespre molts ciutadans van publicar fotos a les xarxes socials d’una misteriosa estela que es va veure al cel, des de diferents indrets de Catalunya, que també es va poder veure a Navarra i part de Guipúscoa. Una misteriosa estela en forma de ziga-zaga d’un color vermellós, segurament pel reflex del sol.

Moltes han estat les especulacions a les xarxes sobre l’origen d’aquest estrany fenomen, des de l’arribada dels extraterrestres fins a un pilot borratxo, passant per diferents conspiracions. Tot apunta al fet que podria ser l’estela que va deixar una nau planejadora hipersònica francesa ‘Hypersonic Glide Vehicle’, que va fer un vol de prova ahir a la nit per la zona del golf de Biscaia. Segons els diaris francesos hauria sortit de la base aèria de Casaux a Occitània.

Per enlairar la planejadora s’hauria fet amb un míssil de creuer de la Marina francesa, que és el que ha deixat aquesta estela sobre el cel, a causa de la geometria de la cortina de gas respecte al sol. França ja havia avisat del possible llançament d’aquesta planejadora.

Tags: Estela

Notícies semblants: