Desallotjada per segon dia consecutiu l’estació de plaça Catalunya per la presència d’un possible artefacte explosiu.


Cap a les sis de la tarda d’aquest dimarts, els Mossos d’Esquadra han ordenat el desallotjament de l’estació de la plaça Catalunya de Barcelona, que dona servei al Metro, Rodalies Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat. Aquesta és la segona tarda consecutiva que l’estació més cèntrica de la Ciutat Comtal s’ha de desallotjar per la presència d’un possible artefacte explosiu.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, el desallotjament s’ha ordenat després de detectar un paquet que feia soroll de rellotge, amb uns cables visibles, en una paperera de l’estació. A hores d’ara hi ha un ampli dispositiu policial a la plaça Catalunya i l’equip de Tedax conjuntament amb la unitat canina dels Mossos estan treballant. Han tancat els accessos a l’estació i han tallat al trànsit el passeig de Gràcia entre Gran Via i plaça Catalunya, la ronda Sant Pere, per on només circulen autobusos i el carrer de Pelai.

Ahir a la tarda ja es va haver de tancar la mateixa estació per un avís de bomba fals. Els Mossos van escorcollar un tren que venia de Viladecavalls, però al final tot va quedar en una falsa alarma.

Tags: Avis bomba

Notícies semblants: