El Barça perd més de 430.000 seguidors a Instagram per commemorar el dia de l’Orgull LGTBI.

Foto: Twitter @FCBarcelona_cat

El passat 28 de juny, dia de l’Orgull LGTBI, molts equips de futbol van mostrar els colors identificatius de LGTBI a les seves xarxes socials o simplement van mostrar la bandera d’aquest col·lectiu, com en el cas del Barça que per commemorar el dia de l’Orgull LGTBI, va publicar una fotografia a Instagram amb les banderes irisades que van hissar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí.

Aquest petit gest els hi ha costat als clubs la pèrdua de milers de seguidors a les xarxes socials, en el cas del Barça al llarg d’aquell dia va perdre 306.403 seguidors a Instagram i l’endemà 133.258 més. Molts dels comentaris que es poden llegir a la publicació tenen un caràcter clarament de fòbia al col·lectiu LGTBI, en especial els que provenen de països amb religió musulmana.

El periodista David Saura ha publicat la llista amb els seguidors que han perdut 10 equips de Primera Divisió de la Lliga espanyola i el que més ha perdut ha estat el Barça, curiosament el Real Madrid no surt en aquesta llista. Malgrat aquesta fòbia per part d’algunes persones, la publicació del Barça amb les banderes LGTBI, a hores d’ara ja en té 906.385, 👍 m’agrada.

Tags: BARÇA, LGTBI

Notícies semblants: