Així ha travessat el passeig de Gràcia el funambulista francès Nathan Paulin

Foto: Twitter @barcelona_cat

Ahir al vespre molta gent es va apropar al passeig de Gràcia per veure com el funambulista francès Nathan Paulin, travessava el passeig de Gràcia a 70 metres d’alçada. Paulin ha caminat per sobre la plaça Catalunya per un cable d’acer, des de l’edifici de Movistar de Portal de l’Àngel fins a l’edifici de Generali al passeig de Gràcia cantonada a la Gran Via de les Corts Catalanes. Un total de 700 metres (350 d’anada i 350 de tornada) que ha recorregut en menys de 40 minuts.

Aquest era l’esdeveniment que donava el tret de sortida a la 47a edició del festival Grec 2023 en el marc del Grec Ciutat que se celebra per diferents carrers de Barcelona, també va servir per commemorar els dos-cents anys del passeig de Gràcia. Per seguretat Paulin anava lligat al cable d’acer amb un arnès. Aquest artista francès que afirma que es va iniciar en aquesta mena d’espectacles perquè tenia por a les altures, és el funambulista que ha recorregut la distància més llarga. El seu rècord és de 2.240 metres a gran alçada. L’any 2021 va recórrer els 700 metres que separen la torre Eiffel i el Teatre Nacional de Chaillot de París, per damunt del Sena.

Tags: Barcelona, Funambulista

Notícies semblants: