ACTUALITAT

Apareix el cadàver d’un nen d’entre dos i tres anys a la platja de Roda de Berà


Segons ha informat l’Ajuntament de Roda de Berà a través del seu perfil de Twitter, aquesta matinada s’ha trobat el cadàver d’un nen d’entre dos i tres anys a la platja Costa Daurada de la població del Tarragonès. De moment la zona està acordonada a l’espera que arribi el jutge i es pugui aixecar el cadàver de l’infant. Demanen a la gent que no acudeixin a aquella platja.

A hores d’ara no hi ha més dades sobre les circumstàncies que han pogut causar la mort del petit. La Policia local ha rebut l’avís cap a les 9 del matí i ràpidament s’han desplaçat fins a la platja amb efectius dels Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil.

Segons informa el Diari de Tarragona, el cadàver estaria en avançat estat de descomposició i li faltaria el cap. Una de les primeres hipòtesis que s’ha tingut en compte és que les restes no fossin d’una persona i que es pogués tractar d’un nino, però després segons la inspecció dels cossos policials i el servei d’emergències, per alguns ossos sembla que podria tractar-se d’un infant.

Segons ha avançat l’alcalde de Roda de Berà a RAC1, per la vestimenta que duia, podria tractar-se del cadàver d’un nen víctima d’un naufragi que el mar ha arrossegat fins a la platja. Ell descarta un ofegament a la platja, ja que si fos així, el nen no estaria vestit.

 

Tags: Morts, Roda de Berà

Notícies semblants: