ACTUALITAT

La nena trobada a Roda de Berà tenia vuit mesos i venia des d’Algèria amb els seus pares


El cadàver de la nena trobat el passat 11 de juliol a la platja de Roda de Berà ja ha estat identificat. Es tracta d’una nena de vuit mesos que viatjava amb els seus pares en una pastera que havia sortit des d’Algèria el 21 de març cap a les Illes Balears.

La Guàrdia Civil de Tarragona, encarregada de la investigació ha pogut identificar la nena pel perfil genètic del cos que presenta una coincidència positiva amb una dona identificada que viatjava en la pastera i que el seu cos es va trobar a Eivissa el passat 6 d’abril, quan van naufragar. El cadàver del pare va ser trobat a la costa d’Alacant.

En la pastera que va naufragar en aigües de les Balears, viatjaven 15 persones i de moment tan sols s’han recuperat vuit cossos. El jutjat número dos del Vendrell és l’encarregat de la investigació.

Tags: Morts, pastera

Notícies semblants: