ACTUALITAT

Un representant de cada part dels Països Catalans, rebrà la Medalla d’Or de la Generalitat 2023

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha anunciat aquest matí, abans de visitar l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), que la Medalla d’Or de la Generalitat d’aquest 2023 serà lliurada a tres persones “que tenen en comú el seu compromís amb la llengua i cultura catalanes”.

Són, l’escriptora Marta Pessarrodona, per la seva trajectòria literària, d’altíssim nivell i reconeguda àmpliament; a Maria del Mar Bonet, cantant que ha transmès els sentiments d’aquest racó de la Mediterrània i a l’editor i activista, Eliseu Climent, pel seu compromís amb la llengua en el conjunt del domini lingüístic.

Un representant de cada part del territori dels Països Catalans, Marta Pesarrodona de Catalunya; Maria del Mar Bonet de les Illes Balears i Eliseu Climent del País Valencià, rebran la Medalla d’Or de la Generalitat el pròxim 7 de setembre a la Plaça Margarida Xirgu davant del Teatre Lliure, en el marc de la celebració dels actes de la festa de la Diada.

Tags: Generalitat, Medalla d'Or

Notícies semblants: