El català Dennis González, primer campió del món en la categoria de sol lliure de natació artística


Aquests dies s’està celebrant al Japó el Campionat del món de Natació 2023, concretament a la ciutat de Fukuoka. Ahir el català Dennis González es va proclamar campió del món en la categoria de sol lliure de natació artística, amb un espectacular exercici. Dennis es va convertir ahir en el primer campió de món en aquesta categoria. El passat diumenge també va aconseguir la medalla de plata en la categoria duo tècnic mixt amb un exercici realitzat amb Emma Garcia.

Aquesta és la sisena medalla obtinguda per Espanya. Dennis va fer un exercici al ritme de ‘Golden Hour‘ de JVKE, amb el que va aconseguir 193,03 punts. La medalla de plata va ser pel colombià Gustavo Sánchez i la de bronze pel nord-americà Kenneth Gaudet. Pel que fa al sol lliure femení, la també catalana, Iris Tió, va quedar en vuitena posició.

Veiem l’exercici de Dennis González 👇

L’exercici Duo Tècnic Mixt de Dennis i Emma 👇

Tags: Natació artística

Notícies semblants: