Tanca una emblemàtica i centenària granja de Barcelona


El setembre del 2019 la Granja Vendrell del carrer de Girona de Barcelona, ens sorprenia amb l’anunci a través del seu perfil de Twitter del tancament per jubilació del propietari Demetri Vendrell, que s’acomiadava amb aquestes paraules: “Després de 98 anys endolcint l’Eixample amb la nostra nata casolana…, tanquem per jubilació”.

Poc després del tancament, durant unes obres que es feien a l’edifici van desaparèixer les lletres del rètol que tenien a la paret. Afortunadament, es van poder recuperar i les van tornar a posar en el seu lloc. Després de dos anys tancat, Anna Grau va tornar a obrir i la Granja Vendrell va recuperar la típica nata muntada i la crema catalana, que tots els veïns i veïnes del barri enyoraven.

Malauradament, el negoci no ha funcionat com s’esperava i la història es repetirà, si no es troba nova gent que es vulgui fer càrrec de la granja inaugurada l’any 1921 per Demetri Vendrell i la seva esposa M. Àngels Lapuyadei, en una antiga lleteria del carrer Girona.

L’Anna Grau ha anunciat la notícia a través d’Instagram.

Tags: Barcelona, tancament locals

Notícies semblants: