Laporta presenta la samarreta blanca de la segona equipació del Barça

Foto: Twitter FC Barcelona – @FCBarcelona_cat

Aquest matí a primera hora el FC Barcelona ha publicat un vídeo on presenta la samarreta blanca de la segona equipació per aquesta pròxima temporada. El passat mes de maig el club ja havia presentat aquesta segona equipació que va provocar moltes crítiques pel color blanc, color de l’etern rival del Barça. Fins i tot es va obrir una recollida de signatures per demanar-li al club que no optés per aquest color. En ell podem veure al president Laporta que obre una caixa amb un rètol que diu “És només una caixa?” i agafa la nova samarreta.

No és el primer cop que adopten aquest color. Des dels anys vint del segle passat el Barça jugava de blanc quan havia de canviar la primera equipació per similitud de colors amb l’equip contrari. Els més veterans segur que recordaran haver vist a Johan Cruyff o Kubala vestits de blanc en alguna competició europea.

La samarreta és blanca amb el logotip de Nike a la dreta, l’escut a l’esquerra i les lletres de Spotify de color blau al centre. Les mànigues tenen uns rivets blau i grana. Els pantalons seran blaus i les mitgetes amb els colors blaugrana i ratlles horitzontals. L’escut no serà l’actual sinó el que va utilitzar el Barça des de l’any 1975 fins a l’any 2000.

Tags: BARÇA, Samarreta

Notícies semblants: