El raper nord-americà Travis Scott, inclou els Castellers de Vilafranca en un videoclip del seu nou disc.


El passat 2 de juliol el raper nord-americà Travis Scott, es va desplaçar fins a Tarragona per a gravar un videoclip del seu nou disc ‘Utopia’. En ell apareixen els Castellers de Vilafranca aixecant un castell en la Tàrraco Arena Plaça, un 4 de 9 amb folre, com a protagonistes del tema ‘Circus Maximus‘ del nou disc de Scott.

A més dels verds, com són coneguts els Castellers de Vilafranca, també van participar altres colles tarragonines, com Castellers de Mediona, els Nois de la Torre, els Xiquets de Tarragona i els Xiquets del Serrall, segons ha publicat RTV de Vilafranca.

Segons l’ACN la idea va ser del mateix Scott, que es va quedar fascinat quan va veure les “torres humanes” que fem a Catalunya. En el videoclip també apareix Travis Scott com si fos un membre més del castell i també s’han gravat escenes en altres indrets de Tarragona. El passat divendres es va estrenar ‘Utopia’ i encara que el videoclip de moment només es pot veure en les sales de cinema nord-americanes, ja corre per les xarxes socials.

Recordem que el passat mes d’abril en un concert a Mèxic, Scott va eliminar la veu de Rosalia de la cançó ‘TKN que havien fet en col·laboració l’any 2020. Va substituir la veu de la cantant de Sant Esteve de Sesrovires per la d’una altra cantant.

Tags: Castellers de Vilafranca

Notícies semblants: