ACTUALITAT

24 pobles de Catalunya amb restriccions d’aigua per la sequera que estem patint.


L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha pres la decisió de posar en alerta màxima per sequera a 24 municipis de Catalunya, 22 de l’Alt Empordà i 2 del Baix Camp, pel baix nivell que tenen l’aqüífer del Fluvià-Muga i l’embassament de Riudecanyes.

És el primer cop a la història que l’ACA pren aquesta decisió tan dràstica, que implicarà reduir el consum d’aigua a 200 litres per habitant i dia i que afectarà unes 26.000 persones. Tan bon punt es publiqui el decret al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOC), entrarà en vigor.

Els municipis afectats són: Riudecanyes i Duesaigües al Baix Camp i Agullana, l’Armentera, Capmany, Espolla, Garriguella, la Jonquera, Masarac, Mollet de Peralada, Palau-Saverdera, Pau, Pedret i Marzà, Peralada, Sant Climent Sescebes, Sant Miquel de Fluvià, Sant Mori, Sant Pere Pescador, Torroella de Fluvià, Ventalló, Vilabertran, Viladamat, Vilajuïga i Vilamacolum, a l’Alt Empordà.

Tags: Restriccions aigua

Notícies semblants: