El Bulevard Rosa del passeig de Gràcia de Barcelona tornarà a obrir aviat


Fa pocs dies publicàvem que feia cinc anys que el Bulevard Rosa del passeig de Gràcia de Barcelona havia tancat, ho va fer el 31 d’agost del 2018. Segons ha avançat Metròpoli avui mateix, aviat tornarà a obrir amb un nou projecte. Ara estan fent les obres de remodelació de les galeries que van obrir per primer cop l’any 1978 i que durant anys van ser unes de les més visitades de la ciutat.

L’any 2010 la família Vives va adquirir la propietat de l’edifici i l’any 2018 es van veure obligats a tancar. Al llarg d’aquests cinc anys han estat estudiant diferents possibilitats, en un principi es parlava d’una possible venda a Decathlon o Primark, més tard a alguna immobiliària, però cap de les opcions es va consolidar. En les antigues galeries hi havia un centenar de botigues, moltes d’elles petites, ara el que volen és fer menys establiments perquè siguin una mica més grans.

De moment ja han remodelat el terra, les parets, les instal·lacions d’aigua i llum i ara estan aclimatant tota la instal·lació. Encara no es tenen dades de quan podria tornar a obrir i quina mena de botigues tindrà, només ha transcendit que hi haurà una sala interactiva amb realitat virtual.

L’antic Bulevard Rosa a més de l’entrada del passeig de Gràcia, 55, també tenia dues entrades més, una pel carrer València i l’altre per la Rambla Catalunya. Veurem com serà quan torni a obrir.

Tags: Barcelona, Bulevard Rosa, Reapertura negocis

Notícies semblants: