Netflix llança un videojoc fet a Catalunya. El primer fet a Espanya que incorpora la plataforma nord-americana.


Segons ha avançat El Periodico, ahir la plataforma Netflix va publicar un nou videojoc, Cut the Rope‘, el primer que incorpora aquesta plataforma nord-americana que està desenvolupat en l’Estat espanyol. ‘Cut the Rope‘, és un trencaclosques creat a Barcelona per l’empresa ZeptoLab, una companyia d’origen rus que es va establir a Barcelona ara fa set anys.

El joc on el protagonista és un nino de color verd que es diu Om Nom, consisteix a tallar diferents cordes de les quals penja un caramel, es tracta de tallar-les en l’ordre correcte per equilibrar el pes fins a aconseguir el caramel per Om Nom. Des del 2010 que es va crear la primera versió per la mateixa empresa, s’han fet dos bilions de descàrregues.

Zeptolab es va fundar l’any 2008 a Rússia per dos germans, Semyon Voinov i Efim Voinov. L’any 2016 van decidir traslladar la seva seu central al Poblenou de Barcelona, on actualment treballen unes 80 persones. El Poblenou amb el Districte 22@, està convertint Barcelona en una ubicació puntera en el sector de la tecnologia.

Tags: Barcelona té molt poder, Netflix, Videojoc

Notícies semblants: