José Luis Perales és viu, ell mateix publica un vídeo desmentint la seva mort

El compositor i cantant de Conca, José Luis Perales de 78 anys, va haver de publicar un vídeo a les xarxes socials desmentint la seva mort, després que aquesta notícia es propagués com la pólvora a través de les xarxes socials. No se sap qui va ser el primer que va donar la falsa notícia, però molts mitjans es van dedicar a difondre-la. Aviat les xarxes bullien amb publicacions de condol a la família.

En aquells moments el cantant es trobava sopant amb la seva família en un restaurant de Londres, com diu ell mateix en el vídeo. La notícia que va transcendir deia que José Luis Perales havia mort als 78 anys a causa d’un infart.

Molts mitjans internacionals, en especial de l’Amèrica Llatina, on el cantant ha tingut i té molta popularitat, es van llençar a la piscina per ser els primers a donar la notícia, sense esperar a tenir-la contrastada. A favor de la professionalitat hem de dir que cap mitjà de primera línia del nostre país va donar la notícia, preferien esperar a confirmar-la.

Afortunadament, no era més que una “fake new” i en lloc de donar el condol a la família, avui des d’aquí li desitgem llarga vida a José Luis Perales, autor de cançons tan populars com ‘I com és ell’ o ‘Un veler anomenat llibertat’.

 

 

 

Tags: Fake News, José Luis Perales, Morts

Notícies semblants: