The Tyets ja tenen el Disc de Platí per ‘Coti x Coti’ – Escoltem-los  👇 


El grup mataroní The Tyets ha aconseguit el Disc de Platí per ‘Coti x Coti’, sens dubte la cançó de l’estiu a Catalunya que combina el reggaeton amb la sardana. Des que el passat mes de març quan van estrenar el tema, ‘Coti x Coti’ ja acumula més de 13 milions de reproduccions en Spotify i 15 milions sumant totes les plataformes.

El passat mes de març ja van obtenir el Disc D’Or per aquest mateix tema que després es va versionar com a sardana, arranjada per Xavier Ventosa, per poder ser ballada. El grup format per Oriol de Ramon i Xavier Coca han volgut agrair a través de les xarxes socials, l’èxit que ha tingut el tema i anuncien que estan preparant nous treballs. També s’han proposat un nou repte, aconseguir el Doble Disc de Platí en els próxims mesos.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de THE TYETS (@thetyets)

LLETRA DE ‘COTI X COTI’ – THE TYETS

No ho puc evitar, ja no sé com fer-ho
M’ha arribat a les mans, un coti ben salsero
Que ha mogut tot el mercat, no me’l puc treure del cap
Si vols aquest secret, doncs per tres l’has de canviar.

No ho puc evitar, ja no sé com fer-ho
M’ha arribat a les mans, un coti ben salsero
Que ha mogut tot el mercat, no me’l puc treure del cap
Si vols aquest secret, doncs per tres l’has de canviar.

No en vull saber res
Intento no creuar-te la mirada
No em crec històries inventades
De tu ja no em puc creure res.

No en vull saber res
Intento no creuar-te la mirada
No em crec històries inventades
De tu ja no em puc creure res.

Ahir em vaig trobar l’Aleix i em va dir que tenia cotis
Posseïa info, tenia bones refes
No sabia perquè, però s’ajuntaven les notis
El mercat está palmant i tu estàs holding.

Tira la manta peli de terror
No vulguis correr a la sort del traïdor
I esque et miro davant de la platja i em dius que no, que no.

Que no ho pots evitar, ja no saps com fer-ho
T’ha arribat a les mans, un coti ben salsero
Que ha mogut tot el mercat, no te’l pots treure del cap
Si vols aquest secret, per tres l’hauràs de canviar.

No en vull saber res (coti x coti)
Intento no creuar-te la mirada (coti x coti)
No em crec històries inventades (coti x coti)
De tu ja no em puc creure res.

No en vull saber res
Intento no creuar-te la mirada
No em crec històries inventades
De tu ja no em puc creure res, nooooo
VISCA!

VIDEOCLIP THE TYETS – ‘COTI X COTI’

COTI X COTI – VERSIÓ SARDANA

Tags: Coti x Coti, Disc de platí, The Tyets

Notícies semblants: