ACTUALITAT

Cau un altre arbre de grans dimensions en una ciutat de Catalunya

Foto: Twitter @bomberscat

Encara no fa 15 dies que va morir una noia de 20 anys en caure-li una palmera al barri del Raval de Barcelona i ara s’ha produït un altre incident similar. Segons informen els Bombers de la Generalitat, ahir al matí va caure un arbre de grans dimensions a Sant Boi de Llobregat.

Afortunadament en aquest cas no s’ha produït cap dany personal, només ha afectat a dos cotxes que estaven aparcats quan l’arbre els hi va caure a sobre. Els bombers van retirar l’arbre que per les seves dimensions estava bloquejant el carrer.

Segons les darreres investigacions de l’Ajuntament de Barcelona, la palmera podria haver caigut per l’estrès hídric, la falta de rec a causa de les restriccions que tenim per la sequera que estem patint. Ara estan revisant totes les palmeres de la mateixa família i ja han talat unes quantes per evitar que es torni a produir un accident com el del passat dia 3 que va acabar amb la mort de la Samira.

En el cas de Sant Boi, de moment no es coneix la causa que ha fet caure aquest arbre, però no estaria de més que els ajuntaments revisessin els arbres per evitar accidents.

Tags: Caiguda arbres, Sant Boi

Notícies semblants: