ACTUALITAT

Mor una nena de vuit anys en l’incendi d’un bungalou a un càmping de Montblanc


Segons nota de premsa dels Bombers de la Generalitat, una nena de vuit anys ha mort aquesta nit en l’incendi d’un bungalou a un càmping de Montblanc a la Conca de Barberà. Els bombers han rebut l’avís de l’incendi poc abans de les cinc de la matinada. Cinc dotacions amb 15 efectius s’han dirigit fins al càmping Montblanc Park.

Quan han arribat el bungalou presentava un incendi totalment desenvolupat. Les persones que l’ocupaven han pogut sortir, però s’ha trobat a faltar la menor que han buscat per tot el càmping. Un cop extingit l’incendi cap a quarts de set del matí i els bombers han pogut entrar, han trobat a la nena sense vida i el cos totalment calcinat.

L’incendi també ha afectat un altre bungalou i un cotxe aparcat al costat. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) està donant suport psicològic a la família. Els Mossos d’Esquadra han obert la corresponent investigació per esclarir les causes de l’incendi que s’ha endut la vida de la menor.

Tags: Cámping, Incendi, Morts

Notícies semblants: