Localitzen una osa amb dos cadells a la Vall d’Aran

La Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural (DEPANA), ha localitzat aquest estiu una ossa amb dos cadells a les muntanyes de la Vall d’Aran. El seguiment que fa aquesta entitat catalana, ha permès gravar les imatges de l’ossa amb els seus dos cadells menjant nabius, un dels aliments preferits de l’os bru.

Per no interferir ni espantar els plantígrads, les imatges han estat gravades a més d’un quilòmetre de distància, per això no són tan nítides com voldríem. Segons informa DEPANA, cada any va creixent la població d’os bru al Pirineu, segons les darreres dades al Pirineu hi ha una setantena i a la Serralada Cantàbrica uns 350. Malgrat això al Pirineu encara es considera una espècie en greu perill d’extinció.

Tags: Ós bru, Pirineu, Vall d'Aran

Notícies semblants: