Una dona ferida greu i dos lleus amb un accident d’una carrossa a la Festa de l’Estany de Puigcerdà

Ahir Puigcerdà celebrava la tradicional desfilada de carrosses que cada any es fa per la Festa de l’Estany i en la desfilada del matí, tres persones han resultat ferides quan una de les carrosses que anava damunt del remolc d’un tractor, ha bolcat en una corba.

Fins al lloc de l’accident s’ha desplaçat els Bombers i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) per atendre a una vintena de persones, una dona ha resultat ferida greu i dos més, lleus. Totes tres van ser traslladades a l’Hospital de la Cerdanya. La resta de ferits han estat atesos en el mateix lloc de l’accident.

L’Ajuntament va suspendre la resta d’actes de la Festa de l’Estany, excepte els focs que cada any se celebren a l’estany.

Tags: Accident, Festa de l'Estany, puigcerdà

Notícies semblants: