Aitana Bonmatí, millor jugadora d’Europa i Pep Guardiola millor entrenador


Aquesta tarda en el transcurs del sorteig de la Champions 2023-2024, organitzat per la UEFA, Aitana Bomatí ha estat proclamada la millor jugadora d’Europa de la temporada 2022-2023 en la que la blaugrana ha guanyat la Champions, la Lliga i la Supercopa amb el Barça i el Mundial amb la selecció espanyola.

Aitana agafa el relleu d’Alèxia Putellas que va guanyar aquest guardó dos anys consecutius. Durant el seu discurs ha volgut fer referència a l’escàndol Rubiales, dedicant el premi a Jenni Hermoso i a totes les dones que passen pel mateix.“Com a societat no podem permetre l’abús de poder. Li ho dedico a  Jennifer Hermoso i a totes les dones que sofreixen el mateix. Estem amb vosaltres., ha dit Aitana. També s’ha lamentat que després de la fita aconseguida de guanyar un mundial, s’està parlant més del tema Rubiales que del gran triomf.

En la mateixa gal·la, Pep Guardiola ha estat nomenat com a millor entrenador, que aquesta temporada passada va guanyar la Champions, la Lliga anglesa, la Supercopa d’Europa i la Copa anglesa, amb el Manchester City. Guardiola no ha assistit a la gala d’entrega dels premis, perquè encara està convalescent d’una intervenció quirúrgica per uns problemes d’esquena que patia fa temps.

Enhorabona a tots dos!

Tags: Aitana Bonmatí, BARÇA, Pep Guardiola

Notícies semblants: