Ikea obre avui una nova botiga al centre de Barcelona


La multinacional sueca Ikea obre avui 31 d’agost una nova botiga al Centre Comercial Westfield Glòries de Barcelona, un total de 1.622 m² en una sola planta on podrem trobar fins a 2.500 productes exposats. Aquesta és la segona botiga que obren a l’estiu a la Ciutat Comtal, el passat mes de juny ja van inaugurar la de l’avinguda Diagonal, 532.

El sistema d’adquisició serà amb un miler de productes de venda directa, com a punt de recollida de productes comprats per internet (Click & Collect) i fer la comanda per a recollir en 24 hores (Order & Collect). També hi ha una zona dedicada a productes d’alimentació típics del país nòrdic.

Aquesta nova botiga ha significat la creació d’una seixantena de llocs de treball directes, previstos en el pla que té la multinacional sueca d’ampliar la plantilla a Catalunya en un 18% en un termini de dos anys.

Tags: Barcelona, Ikea

Notícies semblants: