Sants es desperta amb un mural de Luis Rubiales fent-li un petó a Mike Tyson

El passat diumenge el barri de Sants de Barcelona es despertava amb un mural simulant el polèmic petó de Luis Rubiales, el president suspès de la Federació Espanyola de Futbol, amb Jennifer Hermoso en la final del mundial de futbol femení, però en aquest cas l’altre protagonista és Mike Tyson que sembla que vulgui mossegar a Rubiales.

L’obra és de l’artista Diego Ojeda que signa com a ‘Nadiemedicearte‘. En el seu perfil d’Instagram, diu que la va fer durant les festes de Sants, concretament al carrer Vallespir i comenta si Rubiales s’hagués atrevit a fer-li el petó a Iniesta o a Carvajal. “S’ha demostrat el calat que està el masclisme i la cultura misògina en totes les capes de la societat. Això demana mesures profundes. Moltes persones m’han alçat la mà dient que és més que normal i comuna aquest tipus d’actituds dins del treball, en ambients en què l’abús de poder s’emmascara d’innocència i desenteniment. Parin ja”, escriu l’artista.

Tags: Mural, Rubiales, Sants

Notícies semblants: