Publiquen a Twitter la mort d’en Tomeu Penya i ell respon “Estic bé”.


Aquest matí algú sense gaires coses a fer ha publicat a Twitter que en Tomeu Penya havia mort, concretament amb aquestes paraules: “Ha mort Tomeu Penya, cantant i autor, home de cultura, veu de la música mallorquina estimada a Catalunya, Espanya i arreu del món”. Com va passar fa pocs dies amb el cantant de Conca, José Luis Perales, el mateix Tomeu ha contestat a través del seu perfil de Twitter, dient “Estic bé”.

Alguns mitjans de comunicació han publicat la notícia, sense tenir-la contrastada, com Nació Digital. En Tomeu ha entrat en directe aquest mateix matí a RAC1 per a confirmar que està bé i que avui es tancarà a l’estudi a gravar un nou disc.

Esperem que encara faltin molts anys per donar la notícia de la mort d’en Tomeu Penya, el cantautor de country en català més reconegut dels Països Catalans.

FAKE NEWS 👇​

Tags: Tomeu Penya

Notícies semblants: