ACTUALITAT

El món casteller està de dol per la mort de Roser Herreros, l’Herre dels Capgrossos de Mataró.

Foto: X Capgrossos de Mataró @capgrossos

Roser Herreros, més coneguda com a “Herre“, antiga cap de colla i puntal fonamental dels Capgrossos de Mataró, va morir ahir als 37 anys a conseqüència d’un accident de trànsit a l’AP7. Ha estat la mateixa Colla l’encarregada de donar la trista notícia que ha convulsat a tot el món casteller.

La Roser amb 9 anys va entrar als Capgrossos de Mataró i durant la seva etapa d’estudiant universitària també va formar part dels Arreplegats de la Zona Universitària. L’any 2020 va ser escollida com a cap de colla dels Capgrossos, càrrec que va compartir amb una companya fins a l’any 2021. Amb els pas dels anys es va convertir en un puntal fonamental de la colla.

Avui el món casteller està de dol per la pèrdua de l’Herre. Moltes han estat les mostres d’estima de les colles castelleres d’arreu de Catalunya. Els Capgrossos de Mataró han anunciat que suspenen el viatge que havien de fer aquest cap de setmana a Eltziego a Àlaba, malgrat que alguns companys ja estaven a Àlaba i des d’allà han volgut retre un petit homenatge a l’Herre. Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics de la Roser. Descansa en Pau, que la terra et sigui lleu.

Tags: Castellers, Morts

Notícies semblants: