ACTUALITAT

Quatre joves morts en l’atropellament ahir a la nit per un tren de Rodalies a Montmeló


Tres noies i un noi d’entre 19 i 22 anys són les víctimes de l’atropellament ahir a la nit per un tren de Rodalies de la línia R3 al terme municipal de Montmeló. Segons les primeres informacions, un grup de set nois i noies de Barcelona i Madrid es dirigien a un festival de música, el Hardtechno DURO Festival, que se celebrava al voltant del circuit de Montmeló i per escurçar camí van decidir travessar la via del tren per un lloc no autoritzat, amb poca visibilitat i amb una corba, cosa que va fer que el conductor del tren no pogués evitar l’accident.

Els altres tres nois van resultar il·lesos, però a causa de l’estat emocional per l’accident, van ser traslladats a l’hospital de Mollet. Segons declaracions del batlle de Montmeló, en un primer moment es va pensar a suspendre el festival a causa de la tragèdia, però les forçes de seguretat ho van desaconsellar per no deixar a 15.000 persones tirades sense servei de transport, ja que la majoria d’elles havien arribat amb tren i a causa de l’accident el servei estava aturat.

El conductor del tren en el qual viatjaven 170 persones en direcció a Vic, ha donat negatiu en el control d’alcoholèmia. Els Mossos d’Esquadra han obert la corresponent investigació.

Tags: Accidentes, Morts, Rodalies

Notícies semblants: