ACTUALITAT

The Tyets sorprenen amb el seu Coti x Coti a les jugadores de Barça, en l’entrega de la medalla d’honor del Parlament.


Ahir la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra en presència del president Pere Aragonès i gran part dels diputats, lliurava la Medalla d’honor en categoria d’or del Parlament de Catalunya a les jugadores del Barça, “màxima distinció que concedeix la seu de la màxima sobirania del poble de Catalunya a personalitats o institucions que són mereixedores d’un reconeixement especial”, va dir la presidenta.

Anna Erra, va continuar dient: “Sou pioneres i un exemple a seguir, amb el vostre esforç, determinació i joc net, heu aconseguit els èxits esportius més somniats en la vostra disciplina. Uns títols i un palmarès que ens han fet vibrar, emocionar i posicionar el club, la ciutat de Barcelona i Catalunya a nivell mundial”.

La capitana del Barça Alexia Putellas, va voler destacar l’important paper de la dona no només en el món de l’esport sinó en tots els àmbits de la societat dels nostres dies. També va aprofitar, ja que estava davant de les autoritats catalanes, demanar més suport a l’esport femení, reivindicant més instal·lacions, més camps i més inversió.

Per acabar l’acte van aparèixer The Tyets, sorprenentles jugadores amb el seu Coti x Coti.

Tags: BARÇA, Parlament, The Tyets

Notícies semblants: