ACTUALITAT

Brutal detenció d’un noi de color per part de quatre vigilants de seguretat a l’estació de plaça Catalunya


Dimecres passat a la tarda quatre vigilants de seguretat de Renfe a l’estació de la plaça de Catalunya de Barcelona, van protagonitzar una brutal detenció d’un noi de color, al que van tirar a terra per posar-li les manilles, subjectant-lo amb molta contundència, mentre el públic que tenien al voltant els hi demanava que paressin. El vídeo gravat per altres viatgers que estaven a l’estació s’ha fet viral a les xarxes per l’actitud dels vigilants.

Davant aquests fets, Renfe ha demanat a l’empresa de seguretat Sureste que obri un expedient i retiri del servei immediatament als quatre vigilants, ja que “no toleren cap agressió ni física ni verbal contra la integritat dels viatgers, independentment del que hagi passat amb anterioritat”.

Tags: Detencions, racisme, Renfe, Vigilants seguretat

Notícies semblants: