Dels 10 primers llocs de l’Estat espanyol que prefereixen visitar els turistes, 8 són a Catalunya


Com cada any la plataforma dedicada a la venda d’entrades a museus i llocs d’interès cultural, Tiqets, elabora un rànquing dels llocs de l’Estat espanyol que prefereixen visitar els turistes i entre els 10 primers 8 són indrets o serveis de Catalunya, concretament de la ciutat de Barcelona.

Aquest llistat està elaborat a partir de les entrades venudes per la plataforma Tiqets en els primers mesos del 2023 i d’aquí es dedueix que els llocs d’interès cultural o serveis que prefereixen els turistes, la majoria estan a Barcelona.

Els 10 llocs d’Espanya preferits pels turistes

1. Sagrada Família
2. Park Güell
3. Barcelona Bus Turístic
4. Accés a la torre de la Sagrada Família
5. Tour de Barcelona: App amb audioguia
6. Alcázar de Sevilla
7. Casa Batlló
8. ‘Hola Barcelona Travel Card’
9. Catedral de Sevilla
10. La Pedrera

En els darrers anys la Sagrada Família encapçala aquest rànquing, no és d’estranyar que sigui un dels monuments més visitats del món. Al llarg de la història ha rebut la visita de 82 milions de persones, 3,8 l’any passat. Tanca el Top Ten la Pedrera que des que es va obrir al públic l’any 1996 ha rebut més de 22 milions de persones.

Tags: Barcelona, Llocs preferits, Tiqets

Notícies semblants: