ACTUALITAT

Mor un home de 61 anys enganxat per un toro en una celebració de ‘Bous al carrer’ al País Valencià.


Un home de 61 anys va resultar mort dissabte passat a la Pobla de Farnals a l’Horta Nord del País Valencià, en el transcurs de la celebració dels ‘Bous al carrer’ i un altre de 63 anys va quedar ferit, encara que no es tem per la seva vida. Malgrat que va ser ingressat a l’hospital on va ser intervingut quirúrgicament, no van poder fer res per salvar-li la vida.

Aquest cap de setmana la Pobla de Farnals acollia diversos actes taurins, un d’ells el dels ‘Bous al carrer’. Un toro va envestir a dos homes que estaven intentant entrar darrere una tanca, però no van ser-hi a temps. Segons alguns mitjans de comunicació, la víctima mortal seria José Antonio Subies, un dels directius de l’empresa de ceràmica Pamesa i el ferit un amic de la víctima mortal, Vicente Fontestad, de l’empresa de cítrics Fontestad.

Segons alguns testimonis els dos homes no estarien participant directament de l’espectacle, sembla que quan van ser envestits estarien sortint de la casa, sense donar-se que en aquell moment hi havia un bou per allà.

En assabentar-se de la notícia, l’ajuntament va decidir suspendre tots els actes previstos pel cap de setmana, com a mostra de condol. Des d’aquí ens mostrem consternats per la trista notícia, i volem transmetre tot el suport i estima a la seva família i amics. Malgrat això també volem mostrar el nostre rebuig a aquesta mena d’espectacles que provoquen morts i patiment als animals.

Tags: bous al carrer, Morts, València

Notícies semblants: