ACTUALITAT

Set hospitals catalans presents en el rànquing dels millors hospitals especialitzats del món.


Al rànquing del World‘s Best Specialized Hospitals 2024, que cada any elabora la revista nord-americana Newsweek en col·laboració amb el portal d’estadística en línia alemany i que recull els millors hospitals del món en cada especialitat, apareixen set hospitals catalans, tots de la ciutat de Barcelona, excepte Sant Joan de Déu que està a Esplugues de Llobregat.

En endocrinologia figura l’Hospital Universitari Vall d’Hebron com el millor d’Espanya en aquesta especialitat i ocupa la 27 posició en el rànquing mundial. També l’Hospital Clínic com el quart millor de l’Estat i el 58 del món.

En obstetrícia i ginecologia el millor d’Espanya i el vuitè del món és l’Hospital Clínic. L’Hospital Universitari Vall d’Hebron és el cinquè millor de l’Estat.

​🏥​ En les altres especialitats trobem:

🔹​ Oncologia: Hospital Universitari Vall d’Hebron, Hospital Clínic, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Centro Médico Teknon i l’Hospital Universitari de Bellvitge.

🔹​ Cardiologia: Hospital Clínic, Hospital Universitari Vall d’Hebron, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i l’Hospital Universitari de Bellvitge.

🔹​ Pediatria: Hospital Universitari Vall d’Hebron, Hospital de Sant Joan de Déu Barcelona i Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

🔹​ Cirurgia cardíaca: Hospital Clínic i Hospital Universitari Vall d’Hebron.

🔹​ Gastroenterologia: Hospital Clínic i Hospital Universitari Vall d’Hebron

🔹​ Ortopèdia: Hospital Clínic, Hospital Universitari Vall d’Hebron i Hospital Universitari Quirón Dexeus.

🔹​ Neurologia: Hospital Clínic i Hospital Universitari Vall d’Hebron

🔹​ Pneumologia: Hospital Clínic i Hospital Universitari Vall d’Hebron

🔹​ Urologia: Hospital Clínic i Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Podeu consultar la llista completa dels World‘s Best Specialized Hospitals 2024 ​👉​ aquí.

Tags: Millors Hospitals

Notícies semblants: