Indignació a les xarxes perquè la nova samarreta de la selecció catalana té cinc barres vermelles en lloc de quatre com la nostra senyera.


Moltes han estat les mostres d’indignació a les xarxes socials per la nova samarreta de la selecció catalana, que en lloc de quatre barres vermelles com té la nostra senyera, en presenta cinc. Avui la Federació Catalana de Futbol ha presentat la samarreta que lluiran els nostres jugadors la temporada 2023-2024 i la sorpresa ha estat a veure una barra vermella de més.

Moltes han estat les respostes amb caràcter de disconformitat amb el missatge que la Federació Catalana de Futbol ha publicat a les xarxes socials i més quan ells mateixos diuen que és “l’essència de la quadribarrada”, oblidant que la quadribarrada només té quatre franges vermelles.

Alguns usuaris de les xarxes diuen:

🔹 Quadribarrada amb cinc barres?
🔹 El disseny està bonic, però crec que us heu embolicat amb les barres eh!
🔹 La quadribarrada amb 5 barres? Au va, aneu a pastar fang.
🔹 Jo de vosaltres rectificaria. Aquí hi ha 4 barres grogues, i 5 de vermelles. És un insult en tota regla a la bandera de Catalunya.

I molts altres.

Tags: Selecció catalana, Senyera

Notícies semblants: