El Sevilla es nega a anar a la llotja de Montjuïc i el Barça trenca relacions amb el club andalús.


Ahir es va disputar el partit del Barça amb el Sevilla a l’estadi de Montjuïc que va acabar amb un resultat d’un a zero, gràcies a un gol marcat en pròpia porta per l’exmadridista Sergio Ramos. Avui ens hem aixecat amb la notícia que el Barça trenca relacions amb l’equip andalús per haver-se negat aquest últim a seure a la llotja de l’estadi de Montjuïc i ser presents en els actes protocol·laris que sempre es fan entre els dos clubs, arran de les últimes notícies del cas Negreira, segons les quals el FC Barcelona i alguns dels seus exdirigents, estarien imputats per un presumpte delicte de suborn.

​⚪​🔴​ Comunicat del Sevilla FC

“El Sevilla FC, després de les últimes notícies i avanços en el Cas Negreira i la nova imputació per un suposat delicte de suborn del FC Barcelona i alguns dels seus exdirigents, vol comunicar, per respecte a la competició i als nostres aficionats, que:

– Mostra la seva total indignació i repulsa per les pràctiques realitzades pels exdirigents del FC Barcelona imputats pel cas Negreira, pràctiques que suposadament constitueixen delicte per al Jutjat d’Instrucció número 1 de Barcelona, segons recull l’acte difós en els mitjans de comunicació.

– Rebutja el comportament del club blaugrana durant els períodes en els quals suposadament es van consumar aquests delictes.

– Per aquesta raó el Sevilla FC ha suspès els actes protocol·laris corresponents al partit de LaLiga d’aquest divendres 29 de setembre entre el club blaugrana i el Sevilla FC, i anuncia l’absència de representació en la llotja de l’estadi de Montjuïc.

– Vol mostrar el seu més profund respecte pels socis i abonats barcelonistes, així com pels seus actuals empleats i dirigents que treballen diàriament en l’FC Barcelona i que es veuen indirectament implicats en aquesta causa.

– Mostra el seu respecte per la justícia espanyola, la presumpció d’innocència i per les decisions que poguessin prendre’s en qualsevol sentit en els jutjats pertinents, així com en els òrgans sancionadors corresponents.

– Espera que pel bé de la competició es depurin totes les responsabilitats en el cas Negreira d’acord amb les últimes consideracions del jutge.

– Confia que successos com els suposadament esdevinguts no es repeteixin i en què els estaments federatius pertinents vetllin, des d’ara i d’ara endavant, per la neteja de totes les competicions, les quals a més el Sevilla FC va estar disputant durant els períodes investigats contra l’FC Barcelona”.

🔵​🔴​ Ahir mateix el FC Barcelona va emetre un comunicat contestant al del Sevilla i anunciant el trencament de les relacions amb el Sevilla FC.

El FC Barcelona vol mostrar públicament el seu rebuig davant un atac injustificat i impropi del Sevilla FC, club que avui ha refusat seure a taula en el dinar institucional entre directives previ al partit d’aquest vespre entre els dos equips a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, on els seus representants també han refusat assistir a la Llotja d’Honor.

Addicionalment, a aquest menyspreu, el club andalús ha enviat un comunicat a l’opinió pública en què mostra “indignació i rebuig per les pràctiques realitzades per exdirigents del FC Barcelona imputats pel cas Negreira” i anuncia la seva absència a la Llotja en el partit d’avui.
El Barcelona entén que això és un atac contra la institució catalana i una ofensa inacceptable.

El denominat Cas Negreira no pot servir d’excusa per a tals actuacions, ja que el procediment judicial es troba en una fase d’instrucció molt prematura i el posicionament del Sevilla FC clarament prejutja uns fets que, en cap cas, i en cap de les seves preliminars i hipotètiques tipificacions, estan acreditats.

A més, la decisió judicial notificada en el dia d’ahir no modifica, en absolut, la situació fàctica i jurídica del FC Barcelona en el procediment; resulta jurídicament molt discutible; no esdevé d’una activitat probatòria fonamentada i serà degudament recorreguda pel Club.

A més, el president del FC Barcelona, Joan Laporta, ja va intervenir fa mesos en una assemblea extraordinària de LaLiga, expressament convocada per aquest cas, on va donar tota mena d’explicacions i aclariments sobre aquesta qüestió.

L’actuació del Sevilla FC, a més, resulta del tot incongruent donat que, per una banda, fa esment a la presumpció d’innocència i per l’altra nega el seu exercici al FC Barcelona en el procediment judicial que s’està tramitant actualment.

Davant aquesta posició inadmissible i injustificada del Sevilla FC, el FC Barcelona dona per trencades totes les relacions amb la institució sevillista en la mesura que no rectifiqui el seu actual posicionament”.

Tags: BARÇA, Sevilla

Notícies semblants: