Entrades gratis al Palau Güell, aquí t’expliquem com aconseguir-les.


Dissabte vinent se celebren les Festes del Roser, en honor a la festivitat de la Mare de Déu del Roser i per a celebrar-ho es podrà visitar gratuïtament un dels edificis més emblemàtics de la ciutat, el Palau Güell, obra del modernisme d’Antoni Gaudí entre els anys 1886 i 1890, per encàrrec de l’industrial, polític i mecenes de les arts i la cultura, Eusebi Güell.

El Palau Güell situat al carrer Nou de la Rambla va passar a mans de la Diputació de Barcelona, cedit per la filla petita d’Eusebi Güell l’any 1945, amb la condició que se li donés un ús cultural. L’any 1984 va ser reconegut per la UNESCO com a Patrimoni Mundial, inscrit dins les obres d’Antoni Gaudí. El dissabte 7 i el diumenge 8 es podrà visitar gratuïtament. Per aconseguir les entrades només haureu de trucar al telèfon 93.317.29.40 de 10 a 13 hores.

Paral·lelament, l’Associació d’amics de la Rambla organitza la Festa del Roser, la seva Festa Major, que aquest any arriba a la 62a edició. Del 7 al 12 d’octubre organitzen moltes activitats, des de rutes guiades, exposicions, tallers o decoracions florals d’edificis de la Rambla, per acabar amb un Festival musical al Maremàgnum.

En alguna de les activitats s’haurà de fer la reserva. Aquí 👉​ trobareu el programa sencer de les Festes del Roser de la Rambla barcelonina, on podreu fer les reserves.

Tags: Entrades gratis, Festes del Roser, La Rambla, Palau Güell

Notícies semblants: